Over ons

Missie en Visie

De belangrijkste reden voor ons bestaan en waarin wij een uniek en positief verschil maken.

Waar wij voor staan en gaan.

De basis van ons bestaan.

Missie en visie
Optimale flow creëren bij industriële elementenbouwers door het ontwikkelen en leveren van kennisintensieve en hoogwaardige software. Zo dragen wij bij aan het beantwoorden van maatschappelijke bouwvragen. Dat is waar we voor staan en voor gaan.

Kernwaarden
Het liefst gaan we daarom duurzame samenwerkingen aan met onze opdrachtgevers en medewerkers. De kern van elke samenwerking ligt bij ons in de volgende onderlinge waarden:

  • Vertrouwen
  • Kwetsbaarheid
  • Vergeven

Droom

Elke innovatie begint met een droom: 'wat als...?’. Een gedeelde droom creëert visie. Een krachtige focus op de toekomst van jouw industriële elementen.

Denk

Een goed idee wordt succesvol wanneer het is doordacht en wordt (uit)gedragen. Bundel denkkracht, visualiseer en co-creëer. Hoe is de toekomst van jouw productie?

Durf

Niet: 'go with the flow', maar: 'be the flow'. Stap over de grenzen van het eigen kunnen en durf vanuit co-creaties over de bouwketen heen te ondernemen.

Doe

Aan de slag. Innoveer, verduurzaam je productie. Lever hoogstaande en aantoonbare kwaliteit met behulp van slimme productiesoftware.

Wij zijn geen typisch IT-bedrijf.

Helpen de bouwsector te veranderen.

We zijn ons ervan bewust dat veel bedrijven claimen dat ze anders zijn, maar bij ons is dat werkelijk het geval. Dat komt doordat we in alles wat we doen en zeggen, onze kernwaarden in gedachten houden: Kwetsbaarheid. Vergeving. Vertrouwen.  

Net als veel landen in deze tijd, heeft Nederland een kennis-gebaseerde economie. Het resultaat is dat de duizenden handmatige banen worden gevuld met buitenlandse krachten. Maar hoe menswaardig is het nou werkelijk, om deze mensen uit hun eigen sociale omgeving te halen, simpelweg omdat wij niet genoeg professionele mankracht hebben om deze banen zelf in te vullen? Als je het ons vraagt: dat is het niet! Wij geloven dat de bouwsector werkelijke sociale innovatie nodig heeft. Dat is geen keuze, maar noodzaak. Daarom ontwikkelen wij BIM4Production®. 

Voor ons zijn onderling respect, openheid en transparantie geldend. Wij begrijpen dat langdurige relaties met collega’s, klanten en partners op z'n tijd de ups en downs hebben. Fouten maken is dan ook geen probleem, mits we er samen van leren. Zo helpen wij elkaar, daar waar mogelijk. 

Neem contact op Wat klanten vertellen
Get the flow

BIM4Production®: Verzekerd van optimale flow.

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemeen
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social