Over ons

Team

Maak kennis met ons team van creatievelingen.

Bevlogen, betrokken en creatief.

Een softwarebedrijf met ambities.

Vanuit Rijssen werken we dagelijks met een team van 20 professionals aan de verdere groei van het BIM4Production® platform. In ons team combineren we de kennis van de bouwsector met onze ervaring met het ontwikkelen van softwareoplossingen. Zo bouwen we dagelijks verder aan oplossingen die direct te gebruiken zijn voor al onze klanten.

Cultuur
Onze cultuur omschrijft zich als een open, vrije en laagdrempelige cultuur waarin medewerkers het vertrouwen en de ruimte gegeven wordt om naar eigen inzicht het “werk” te doen of in het nemen van initiatief. Gericht op de gezamenlijke of persoonlijke) doelen en doelstellingen en in overeenstemming met gemaakte afspraken.

Samenwerken.

Wat wij als collega's belangrijk vinden 

Onze organisatie is een a-typisch softwarebedrijf. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare software voor de prefab bouwindustrie. Hierin werken wij relationeel, zowel intern als extern, graag vanuit onze kernwaarden: vertrouwen, kwetsbaarheid, vergeven. En in die samenwerking hechten wij ook waarde aan de volgende principes:

  • wederkerigheid, erkenning en respect - 'werken vanuit gelijkwaardigheid'
  • perspectief en winnaarsmentaliteit - 'een resultaatgerichte, no-nonsense en netwerkende kennisorganisatie'
  • de ander zien - 'een partner'
  • vrijheid en plezier - 'een stabiele en veilige werkomgeving'

Ben jij ervan overtuigd van waarde te zijn voor onze organisatie? Wij staan altijd op voor talent. Ook wanneer je nog in opleiding bent (HBO). Kijk bij onze vacatures voor openstaande vacatures en de HBO stage-, profiel- of afstudeeropdrachten. Of neem gerust contact met ons op.

Vacatures Contact
Get the flow

BIM4Production®: Verzekerd van optimale flow.

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemeen
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social