Branches

Gevelbouw

Houten gevelelementen, gevelelementen met steenstrips of wandplaten. Zomaar een paar voorbeelden van prefab-producten waarbij BIM4Production® optimale flow in het productieproces aanbrengt. Hoe? Dat lees je hier.

Innovaties en ontwikkelingen in prefab gevelelementen

Prefab gevelelementen winnen snel aan populariteit, vooral bij modulaire woningen, appartementencomplexen en uiteenlopende commerciële projecten. Om het productieproces te optimaliseren, is het gebruik van slimme software door de gehele productieketen cruciaal. BIM4Production® biedt dé oplossing. 

Op basis van 3D BIM-tekeningen zorgen wij voor een optimale flow in het complete productieproces, van efficiënte inkoop en hoogwaardige productie tot slim transport. Elk gevelelement krijgt een eigen Wkb-kwaliteitslogboek, toegankelijk via QR of RFID. Dit waarborgt de kwaliteit en de traceerbaarheid van elk afzonderlijk element. 

Benieuwd naar de grensverleggende mogelijkheden van BIM4Production® binnen de prefab gevelsector? Boek een demo en ontdek hoe digitalisering de productie van prefab gevelelementen naar nieuwe hoogten tilt.

Boek een demo
Get the flow

BIM4Production®: Verzekerd van optimale flow.

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemeen
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social