Branches

Aluminium

Combineer prefab met aluminium en je kunt bijna alles maken. Van terrasoverkapping tot raamkozijn. BIM4Production® brengt optimale flow in jouw productie. Hoe? Dat lees je hier.

Innovaties en ontwikkelingen in prefab aluminium

Prefab aluminium producten worden steeds populairder. Bijvoorbeeld om de woningbouwopgave te faciliteren maar ook voor overkappingen met veel glas. Innovaties maken het bovendien mogelijk om standaard aluminium prefab-elementen naadloos te integreren met maatwerk. Zo ontstaat een nieuwe dimensie van flexibiliteit.

Digitalisering speelt hierbij een cruciale rol. BIM4Production® is een gamechanger, 3D BIM-tekeningen worden ingezet om flow te optimaliseren in het volledige productieproces. Efficiënte inkoop, hoogwaardige productie en slim transport worden zo gegarandeerd. Elk aluminium product krijgt zijn eigen Wkb-kwaliteitslogboek, toegankelijk via QR of RFID, dit waarborgt de kwaliteit en zorgt bovendien voor goede traceerbaarheid. 

Benieuwd naar de grensverleggende mogelijkheden binnen de aluminium prefab sector? Boek een demo en ontdek hoe digitalisering de productie van aluminium prefab producten naar nieuwe hoogten tilt.

Boek zelf een online demo
Get the flow

BIM4Production®: Verzekerd van optimale flow.

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemeen
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social