Branches

Staal

Stalen frames geven bouwers talloze mogelijkheden. Daarom wil je de productie van deze stalen prefab elementen zo slim mogelijk regelen. BIM4Production® brengt optimale flow in het productieproces.

Innovaties en ontwikkelingen in prefab staal

Prefab stalen elementen winnen snel aan populariteit, vooral bij moderne woningen en industriële constructies. Om het productieproces verder te optimaliseren, is het gebruik van slimme software door de gehele productieketen essentieel.

BIM4Production® levert dé oplossing. Op basis van de 3D BIM-tekeningen zorgen wij voor optimale flow in het volledige productieproces. Denk hierbij aan: efficiënte inkoop, hoogwaardige productie en slim transport. Bovendien krijgt ieder element een eigen Wkb-kwaliteitslogboek, toegankelijk via QR of RFID. Dat waarborgt de kwaliteit en de traceerbaarheid van ieder afzonderlijk element. 

Benieuwd naar de grensverleggende mogelijkheden binnen de stalen prefab sector? Boek een demo en ontdek hoe digitalisering de productie van stalen prefab elementen naar nieuwe hoogten tilt.

Boek een online demo
Get the flow

BIM4Production®: Verzekerd van optimale flow.

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemeen
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social