Optimale flow door inzicht in je business administration

Financiën

Inzicht in je administratieve processen brengt rust. Gemakkelijk al je calculaties, gemaakte afspraken en bestellingen bekijken en bevragen vanuit één centrale locatie. In BIM4Production® komt alles bij elkaar. Zo heb je controle over je volledige bedrijfs- en projectadministratie en dát zorgt voor optimale flow. Gebruik hiervoor je eigen ERP omgeving of zet hiervoor de beproefde administratiesoftware van BIM4Production® in. 

Tevreden klanten door het hele proces

Financiële administratie vanuit één centrale plek

Bij grotere projecten is de financiële administratie vaak een uitdaging. Bij grotere projecten kan er veel tijd zitten tussen het plaatsen van de bestelling, de inkoop, productie en levering. Daarom is het cruciaal om dit efficiënt te organiseren in je bedrijfsvoering. Met een goede financiële administratie zorg je voor tevreden klanten door het hele proces.

Ontstaan vanuit ERP

Regel ook je Business Administration volledig met BIM4Production®

Drie toegewezen modules omvatten de administratieve functies voor jouw bedrijfsvoering. Onder de motorkap van Business Administration biedt BIM4Production® u een volwaardige ERP-omgeving. De drie modules: SalesPurchase en Finance vormen samen een ERP-omgeving die data ‘in flow’ ontvangt en verwerkt vanuit de productie.

Zo brengt BIM4Production® met Business Administration ook flow in de administratieve processen die bij produceren hoort. Enkele andere functionaliteiten:

 • Relatiebeheer (CRM)
 • Verkoop / Offertes
 • Calculatie
 • Actie- / documentbeheer
 • Projectadministratie en projectbeheer
 • Financiële administratie
 • Financieel onderhandenwerk
 • Werkbegroting
 • Werkvoorbereiding / bestellijsten
 • Inlezen stuklijsten tekenpakketten
 • Tijdregistratie
 • Voorraad
 • Connect (herkenning inkoopfacturen)
 • 4Exchange (geautomatiseerde verwerking van documenten als facturen, leverbonnen, etc.)

Verdeel taken, stel deadlines en optimaliseer je flow

Zorg dat de juiste personen op het juiste moment de juiste acties uitvoeren

Wie moet wanneer welke actie ondernemen? Bij gezamenlijke taken in de organisatie is een efficiënte organisatie cruciaal. Dit zorgt ervoor dat het werk efficiënt verloopt en acties snel en accuraat worden afgerond. In BIM4Production® heb je daarom grip op actiebeheer. Verdeel de taken, stel de deadlines en optimaliseer je flow.

Houd het overzicht

Slim samenwerken met onderaannemers

De financiële administratie wordt nog complexer wanneer je samenwerkt met (meerdere) onderaannemers. Daarom beheer je dit eenvoudig in BIM4Production®. Zo heb je tijdens een project inzicht in alle gemaakte (financiële) afspraken. Met die informatie controleer je inkomende facturen én maak je de eindfactuur.

Efficiënte administratie

Connect: automatisch herkennen van inkoopfacturen

Om de administratieve last te verminderen, gebruiken wij ‘Connect’. Deze (optionele) slimme softwaremodule herkent inkoopfacturen, controleert deze met gemaakte afspraken en boekt ze automatisch in de administratie.

Zorg eenvoudig voor duidelijkheid

Maximaal grip op elk project

Iedere project is op te delen in verschillende fases. Eerst de uitvraag, dan de inkoop, vervolgens de producten en tot slot de logistiek. Projectbeheer is daarom cruciaal. Dit biedt klanten helderheid over de verwachte kosten, kwaliteit en levertijd. Met slechts enkele muisklikken beheer je elk project in BIM4Production®.

IFC-model als basis voor je administratie

Automatisch een werkbegroting laten maken

Weten wat een werk kost. Dat is wat je wilt. Op basis van je IFC-model kan BIM4Production® vrijwel automatisch een duidelijke werkbegroting genereren. Deze kan je delen met de klant, maar uiteraard ook gebruiken om tijdens het productieproces te controleren of alles volgens plan verloopt.

Meer weten?

Zelf profiteren van een goed functionerende business administration?

Benieuwd hoe BIM4Production® jouw business administratie ondersteunt? We vertellen er graag meer over tijdens een vrijblijvende kennismaking. Zien hoe het werkt? Bekijk dan onze video over flow in prefab-productie.

Plan een kennismaking
Get the flow

BIM4Production®: Verzekerd van optimale flow.

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemeen
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social