Inzicht geeft grip én zorgt voor optimale flow

Taken & Hulpbronnen

Alle elementgegevens zijn bekend. Dan kan de planning beginnen. De grofplanning is in BIM4Production® uit te splitsen tot een takenschema, een productieplanning en een logistieke planning. Kortom: een gedetailleerde (fijn)planning.

Standaardiseren

Zet iedereen in op de juiste plek

De juiste mensen op de juiste plek inzetten. Dat is de beste manier om het maximale uit je productielocatie te halen. Om dat te bereiken, is een goede planning cruciaal. Met BIM4Production® koppel je specifieke taken aan afdelingen of zelfs specifieke personen.

Meer dan plannen

Weet wat je wanneer kunt produceren én uitleveren

In het BIM4Production® platform is het complexe domein van planning en plannen ondervangen in drie modules: Task & Resources, Productie en Logistiek. In flow wordt een planning opgezet van grof- naar detailniveau in projecten, (sub)taken, mijlpalen (ontvangst goederen) en resources als: afdelingen, medewerkers, machines, producten, omzet, etc. 

Enkele andere functionaliteiten:

  • Projectplanning toevoegen
  • Projectplanning bewerken
  • Taakschema's beheren
  • Resources beheren
  • Vrije velden beheren
  • Auto-scheduling aan- of uitzetten

Single source of truth

Werk vanuit één overzichtelijke planning

Het grootste risico van elk project is aparte deelplanningen in losse Excel-bestanden. Daarom werkt BIM4Production® vanuit één enkele planwaarheid. Zo heeft iedereen die bij het project betrokken is de beschikking over dezelfde overzichtelijke planning. Wijzigt er iets? Dan is iedereen gelijk op de hoogte.

Automatiseer je productielocatie

Stuur machines slim aan

Machines aan de productielijn kan je vaak aansturen op basis van een BIM-model (IFC). Door dit slim in te regelen, gaat je productielocatie vrijwel geautomatiseerd functioneren. Door tijdens het productieproces op cruciale punten controles in te bouwen, garandeer je bovendien de kwaliteit. Medewerkers kunnen dit eenvoudig uitvoeren via het productiewerkscherm.

Grip op de flow in je productielocatie

Snel inzicht in alle deadlines

Als je werkt vanuit één planningswaarheid, machines centraal aanstuurt en medewerkers hun taken kennen, heb je maximaal grip op het halen van de afgesproken deadlines. In BIM4Production® komt alles bij elkaar en zorg je voor optimale flow in jouw productielocatie.

Meer weten?

Zelf werken vanuit één planningswaarheid?
 

Benieuwd hoe wij zorgen voor één planningswaarheid voor mensen, machines en processen? We vertellen er graag meer over tijdens een vrijblijvende kennismaking. Zien hoe het werkt? Bekijk dan onze video over flow in prefab-productie.

Plan een kennismaking
Get the flow

BIM4Production®: Verzekerd van optimale flow.

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemeen
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social